Bli med opp til Gjendebu i Jotunheimen 28-31. juli 2022. Her er det solskinn, frisk fjelluft, stillhet, mosjon, krystallklart badevann, fantastiske turer og gode fiskemuligheter.

Har du/dere lyst til å være med på roturer i måneskinn, utsøkt mat, peiskos med en god bok, gitarspill, sang, dans, romantikk og slarraffenliv i frodige omgivelser sammen med massevis av hyggelige mennesker? Da er du, barna og alle vennene dine hjertelig velkommen! Kun 3,5 timers kjøring fra Oslo og en kort båttur unna ligger Gjendebu på 990 moh. med 119 sengeplasser. En fleksibel tur som passer for alt og alle. Det vil ikke være noe formelt faglig program, men du kan gå korte eller lange turer med likesinnede, rundt hytta eller til de flotteste fjell og daler. Sov i telt eller innomhus. På sovesal eller i suite. Sov så lenge du vil. Spis tre-retters middag med vin, eller egen-komponert opplevelse på primus. Balsam for kropp og sjel.

 

 

PÅMELDING til denne tradisjonsrike turen som har gått hvert år siden 2004, skjer ved å sende mail til oss fram til ca. 15. juli og ved direkte kontakt med bestyrer på Gjendebu. Hytta blir ofte fullbooket så vær tidlig ute. Turen arrangeres sammen med Astrologiskolen Herkules og er gratis. Du betaler kun for kost og losji på Gjendebu til vertskapet; Lars Aage Hilde Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tlf  61 23 89 44. Se eventuelt www.turistforeningen.no for medlemsfordeler.

 

BÅTTIDER PÅ GJENDE: Det er normalt to daglige avganger fra Gjendesheim og helt inn til Gjendebu. Se www.gjende.no for detaljert rutetabell/endringer. Det er lurt å være tidlig ute for å finne parkering. Se eventuelt www.gjendesheim.no for overnatting, busstider oa. Alternativt kan man ta båten til Memurubu og gå inn. De spreke kan jo gå Besseggen for så å ta båten fra Memurubu til Gjendebu. Sekkene kan sendes med båten. For de som vil gå fra Torfinnsbu se: www.jvb.no/bitihorn.

 

TURFORSLAG I OMRÅDET: Det finnes uttallige fantastiske turer i umiddelbar nærhet til Gjendebu. Korte og lange, bratte og slake, eller ingen dagstur i det hele tatt. Her er et lite utvalg: Gjendetunga 2-4 timer, Bukkelægeret 2-4 timer, Svartdalspiggen 5-6 timer, Nørdre Knutsholstind, Slettmarkhøe og Slettmarkpiggen er andre fantastisk flotte turmål rett i nærheten av Gjendebu med utsikt over nesten hele Jotunheimen!

 

Velkommen til fjells!

 

Herkules Kabbala skole og kurs